• Home
  • »
  • Videos
  • »
  • Dertec | Meewerken met de Monteur
Dertec | Meewerken met de Monteur
Next Video
Vacature: Accountmanager Water- en Hengelsport
Cancel
0 Like
0 Dislike Please login to vote
Later bekijken
Report
Turn Off Light
More
Auto Next
Please login to report!
Dertec | Meewerken met de Monteur
views 132 weergaven
24/01/2023
like 0 like
dislike 0 dislike
Share
52 video's

In deze vlog loopt Laura een dagje mee met de monteur van Dertec en komt zij erachter hoe het is om te werken binnen dit gezellige familiebedrijf!

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel, en wie weet sta jij binnenkort ook te tafeltennissen met Amrish en de andere collega’s! šŸ“


Vond jij dit een leuke video of vlog en wil jij jouw verhaal ook delen? Wij helpen je graag! LEF Media is het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van video en zakelijk vloggen:

ZAKELIJK VLOGGEN
Met zakelijk vloggen geef je de kijker een kijkje achter de schermen van jouw bedrijf. Dit vergroot jouw online zichtbaarheid en geeft het bedrijf een gezicht, waardoor je een echte connectie opbouwt met jouw doelgroep. Geen tijd of talent om zelf voor de camera te staan? Onze zakelijk vloggers gaan graag voor jou aan de slag! Kijk voor meer informatie op: https://lefmedia.nl/zakelijk-vloggen/.

WORKSHOPS
Wil jij zelf aan de slag met zakelijk vloggen? Leer alle tips and tricks om zelfverzekerd en voorbereid aan de slag te gaan. De workshop is beschikbaar in verschillende varianten:

* In-company: https://lefmedia.nl/workshops/in-company/
* Groepsworkshop: https://lefmedia.nl/workshops/groepsworkshop/
* Online cursus: https://lefmedia.nl/workshops/online-cursus/
* 1-op-1 coaching: https://lefmedia.nl/workshops/1op1-coaching/

PRESENTEREN
Als zakelijk vlogger zijn goede presentatieskills een must. Ben jij op zoek naar een presentator of dagvoorzitter voor jouw video, event of bijeenkomst? Door onze ervaring met zakelijk vloggen, zijn de vloggers van LEF Media breed inzetbaar voor diverse presentaties. Kijk voor meer informatie op: https://lefmedia.nl/presenteren/.

LEF MODEL
Wil jij aan de slag met videomarketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Zet het LEF Model in! Dit model is gebaseerd op een bewezen succesformule van Google, waarin we jou helpen om jouw online zichtbaarheid te vergoten door middel van video. Denk aan bedrijfsvideo’s, kennisvideo’s, inspiratievideo’s, how-to video’s etc.. En natuurlijk niet te missen: zakelijke vlogs. Kijk voor meer informatie op: https://lefmedia.nl/lef-model/.

LEF Media is het eerste zakelijk vlogbureau van Nederland. Wij hebben al meer dan 250 zakelijke vlogs mogen maken voor veel verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Wekelijks gaan onze zakelijk vloggers op pad door heel Nederland. Zo gingen we aan de slag voor o.a. RTL4, RTL7 en RTLZ, Coop, Euromast, Solar, SPIE, Royal IHC, Sanidump, Ministerie van Defensie, de Beren Restaurants en RTV Rijnmond.

GeĆÆnteresseerd in de apparatuur die we gebruiken? Vind ze hier:
https://kit.co/LEF-Media

Op ons YouTube kanaal vind je alle gemaakte vlogs door de verschillende vloggers van LEF. Dit kanaal dient als portfolio.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe video van LEF Media? Abonneer je dan op ons Youtube kanaal!Wil je op de hoogte blijven van al onze avonturen? Volg @lefmedia dan ook op social media:

Facebook: https://bit.ly/2JI41Fe
Instagram: https://bit.ly/2qvepHH
LinkedIn: https://bit.ly/2qve8VbKennismaken of meer informatie? Neem contact met ons op via info@lefmedia.nl of 06 42 46 29 66LEF Media
Aert van Nesstraat 45, 3012 CA Rotterdam
https://lefmedia.nl

00:29
Prev
Werken als Lasser / Constructiebankwerker bij Niverplast… Super man!
24/01/2023
Next
Vacature: Accountmanager Water- en Hengelsport
24/01/2023
00:26

Leave us a comment